Saturday, August 4, 2012

Ρουσφέτι με διαμοιρασμό οικοπέδων στα κατεχόμενα

Οικόπεδα για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους διαμοιράζει στο κατεχόμενο Τρίκωμο και την Σύγκραση, ο ψευδοπρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ, ενόψει του συνεδρίου του «κόμματος» Εθνικής Ενότητας», για την προεδρία του οποίου είναι υποψήφιος. 


Με τη διαδικασία του γνωστού πάρε κόσμε, χιλιάδες οικόπεδα, πολλά από τα οποία ανήκουν σε Ελληνοκυπρίους παραδόθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια σε εποίκους στα κατεχόμενα χωριά Τρίκωμο και Σύγκραση.
Το χειρότερο απ όλα είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα οικόπεδα μοιράζονται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.
Συγκεκριμένα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τρίκωμο, ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσούκ παρέδωσε οικόπεδα σε 317 άτομα δηλώνοντας με νόημα ότι τα τελευταία 2 χρόνια παραδόθηκαν 3000 οικόπεδα σε νέους της περιοχής Τρικώμου και Σύγκρασης.
Η ψευδοκυβέρνηση, πρόσθεσε ο Κιουτσούκ εργάζεται για αναβάθμιση της λεγόμενης επαρχίας Τρικώμου και από τώρα και στο εξής οι  κάτοικοι της περιοχής δεν θα είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στην Αμμόχωστο για υποθέσεις λεγόμενου "κτηματολογίου" ή στην Λευκωσία για νοσοκομεία.
Το θέμα του διαμοιρασμού οικοπέδων σχετίζεται άμεσα με το ρουσφέτι που επιχειρεί ο ψευδοπρωθυπουργός για την προβολή του ενόψει του επικείμενου εκλογικού συνεδρίου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας για την Προεδρία του οποίου είναι υποψήφιος.
Η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι άσχετη και με τις έρευνες των κατοχικών αρχών στη Σύγκραση για την ανεύρεση υδρογονανθράκων.  

Δημήτρης Μανουσάκης
SigmaLive
4/8/12

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin